Publicitat
Publicitat

La UNED de la Seu compta amb un pressupost de 262.000 euros per al curs 2014-2015

La UNED de la Seu d’Urgell té 491 que procedeixen majoritàriament del Principat d’Andorra i de les comarques de l’Alt Urgell, Cerdanya, Berguedà i Pallars

El Patronat del Centre Associat de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED) de la Seu d’Urgell ha celebrat aquest dimecres la reunió ordinària en què ha aprovat la memòria econòmica del curs 2013-2014, així com la planificació del curs 2014-2015 que compta amb un pressupost de 262.000 euros. La reunió ha tingut lloc a l'Ambaixada espanyola a Andorra.

La UNED de la Seu d’Urgell té 491 que procedeixen majoritàriament del Principat d’Andorra i de les comarques de l’Alt Urgell, Cerdanya, Berguedà i Pallars. Els Graus Universitaris amb més demanda a la UNED de la Seu d’Urgell són els de les facultats de Psicologia, Educació, Ciències Econòmiques i Empresa i Dret.

La UNED té actualment una seixantena de centres associats a tot el territori espanyol amb uns 250.000 alumnes que cursen estudis de Grau, màsters universitaris o programes de Doctorat, així com cursos de formació permanent. El Centre Associat de la Seu d’Urgell, juntament amb el de Cervera, són els dos que la UNED té a la província de Lleida.