Publicitat
Publicitat

La Seu, capital del formatge, centra el proper número de l'ARA Pirineu

La Fira de Formatges Artesans de la Seu centra el nou suplement del Pirineu que es pot trobar aquest dijous amb el diari ARA

La Fira de Sant Ermengol de la Seu, que transforma la capital de l'Alt Urgell en un punt de referència ineludible per als amants del formatge, centra el quart suplement de l'ARA Pirineu, que arriba aquest dijous als quioscos. L'àmplia oferta del certamen centra el reportatge a mode de tast previ al cap de setmana de la Fira, el 17 i 18 d'octubre.

El flamant guanyador del premi Prudenci Bertrana, Albert Villaró, és el protagonista de l'entrevista, en què fa un repàs de la seva trajectòria i ens endinsa en l'argument de la seva darrera novel·la.

En aquest quart número tenen un espai destacat dues empreses de l'Alt Urgell que celebren el seu centenari, dos exemples de tradició i adaptació als temps: Cooperativa Cadí i Embotits Obach.

L'ARA Pirineus es completa amb l'habitual secció literària, en aquesta ocasió dedicada a la literatura pirinenca infantil, sense oblidar un repàs als resultats al Pirineu de les eleccions al Parlament de Catalunya, així com amb un espai dedicat al col·lectiu d'opinió APIA.

El número el tanca una entrevista a Núria Vilarrubla, la piragüista alturgellenca que més èxits està aconseguint en els darrers temps.