Publicitat
Publicitat

La Seu d’Urgell posarà el nom d’Emili Vicente al camp de futbol municipal

En homenatge a la seva vàlua personal i al seu llegat esportiu

L’Ajuntament de la Seu d’Urgell, d’acord amb els clubs de futbol de la ciutat, ha proposat a la família d’Emili Vicente que el camp de futbol municipal porti el nom del futbolista urgellenc traspassat dijous passat.

L’anunci es fa després que la família hagi acceptat, i ha expressat un profund agraïment per aquesta proposta transversal que vol recordar la vàlua personal i el llegat esportiu d’Emili Vicente. En les properes setmanes es decidirà conjuntament com i quan es produeix aquest homenatge.

Emili Vicente, de 52 anys d'edat, va perdre la vida mentre pujava sol en bicicleta per la carretera de Canòlich des de Bixessarri, en direcció al coll de la Gallina. Fins al lloc dels fets s'hi van traslladar el SUM, un helicòpter medicalitzat i efectius dels bombers, tot i que no van poder fer res per salvar-li la vida.

Entre les mostres de condol que es van poder llegir a les xarxes socials hi va haver precisament la de l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, que es va mostrar consternat per la mort de Vicente, "un home d'esport que ha portat arreu el nom de la Seu".