Publicitat
Publicitat

La Seu d'Urgell tindrà un nou CAP a principis del 2019

La construcció del centre té un cost de 3,2 milions d'euros i s'ubicarà als antics garatges de l'Alsina Graells, actualment magatzem municipal   

La Generalitat de Catalunya ha presentat aquest dimarts al matí a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell l'avantprojecte del nou Centre d'Atenció Primària (CAP) que es construirà properament a la capital alturgellenca. El centre tindrà un cost de 3,2 milions d'euros i es farà als antics garatges de l'Alsina Graells, actualment magatzem municipal. Pel que fa al calendari, la previsió de la Generalitat és que s'iniciïn el darrer trimestre d'aquest 2017. Les obres tindran una durada de 15 mesos, amb la voluntat que estiguin finalitzades a inicis del 2019.
 
A la presentació hi ha assistit l'alcalde de la Seu, Albert Batalla, la regidora de Salut, Montserrat Bonet, els portaveus de tots els grups municipals, així com representants del CAP de la capital alturgellenca, del Departament de Salut, d'Infraestructures de la Generalitat, i de l'empresa que ha fet la redacció de l'avantprojecte, Llongueras Clotet Arquitectes.
 
Actualment s'està acabant la redacció del projecte, però amb aquesta reunió s'ha volgut presentar l'avantprojecte als representants institucionals i als professionals d'atenció primària per copsar-ne la seva opinió, ha informat l'Ajuntament alturgellenc.