Publicitat
Publicitat

Les estacions d'esquí catalanes encaren la nova temporada amb la renovació de les pàgines web

FGC ha invertit 8 milions d’euros per posar a punt les estacions per a aquesta temporada

El conseller de Territori i Sostenibilitat Santi Vila, acompanyat pel president de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Enric Ticó, ha presentat aquest dimecres les principals novetats de la temporada 2015-2016 per a les estacions d'esquí i muntanya de les cinc estacions que gestiona FGC: La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé. Entre les novetats destaquen els nous webs de les cinc estacions, que incorporen mapes en 3D, l’impuls a l’oferta gastronòmica territorial i l’increment del domini esquiable fins a gairebé 150 quilòmetres de pistes. FGC ha invertit 8 milions d’euros per posar a punt les estacions per a aquesta temporada.

La Molina, Vallter 2000, Vall de Núria, Espot i Port Ainé han llançat noves pàgines web pensades per oferir als usuaris tota la informació sobre serveis, ofertes, activitats i esdeveniments programats. Els clients de FGC podran adquirir tots els productes i serveis a través del nou sistema de venda on line disponible per a mòbils i ordinador. Entre les particularitats més importants dels nous webs, destaca la incorporació de l’SmartMountain – SmartTrail Map, un mapa 3D que s’adapta a les demandes dels visitants.

D'altra banda, les estacions de muntanya del Grup FGC volen conjugar gastronomia i neu, creant sinergies amb els productors locals, promovent els productes de km 0 de les diferents destinacions i el moviment 'slowfood'. En aquest sentit, aquesta temporada s’ha creat una nova línia de productes Gran Reserva pensats per al públic veterà.

Entre les novetats d'aquesta temporada destaca el primer eslàlom tecnològic del Pirineu, que es troba a l'estació de la Molina, una nova instal·lació en què s’ofereix als esquiadors la possibilitat de gaudir de les mateixes sensacions que els corredors professionals.