La guàrdia civil comissa 1.550 paquets de tabac en dues operacions

El valor total de la mercaderia, entre la qual hi havia picadura, és de 7.643,20 euros

Fins a 1.550 paquets de tabac de diferents marques i 1.692 grams de picadura de tabac per valor de 7.643,20 euros, aquest és el resultat de dues operacions que va dur a terme la guàrdia civil el passat diumenge.

La primera de les actuacions, i de fet la més important, va tenir lloc el diumenge pels volts de les sis de la tarda quan els agents van aturar un Nissan Almera a la rotonda del quilòmetre zero de la N-145, a la Seu d’Urgell. A l’interior es van localitzar, al maleter, dues caixes de tabac embolicades amb plàstic de color negre, i que contenien 1.000 paquets de tabac de diferents marques valorades en 4.850 euros. El conductor del vehicle va ser identificat com a A. G. Q., un home veí de la Seu d’Urgell i de 51 anys.

Tot just un quart d’hora després, i en aquest cas a la C-14, a Oliana, els agents de la guàrdia civil van aturar un Citroën Xsara amb matrícula espanyola que feia “maniobres estranyes”. A l’interior del vehicle van trobar una caixa de grans dimensions que contenia 550 paquets de diferents marques i diferents bosses amb 1.692 grams de picadura de tabac, tot plegat valorat en 2.793,20 euros. El conductor va ser identificat com a G. P., de 53 anys i resident a Castelló.