Publicitat
Publicitat

Els padrins de la Seu ja poden conrear els horts socials

La principal novetat és que la llicència gratuïta a precari d'aquests horts socials que se'ls atorga als beneficiaris passa de dos a tres anys

L'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i la regidora de Gent Gran, Montserrat Bonet, han lliurat aquest dimarts al matí les claus dels horts socials a onze persones del col·lectiu de la gent gran de la ciutat, que els donen dret a disposar d'una parcel·la per cultivar el seu hort per a usos familiars conreant qualsevol hortalissa, verdura o flor. Els hortolans també han rebut el reglament perquè en facin un ús correcte.

L'acte de lliurament ha tingut lloc a l'entrada d'aquests horts, de propietat municipal, que es troben situats a l'Horta del Valira de la Seu d'Urgell. La regidora de Gent Gran de l'Ajuntament urgellenc, Montserrat Bonet, ha explicat als nous hortolans les novetats que presenten les bases sobre l'ús d'aquests horts socials. Bonet ha remarcat que la principal novetat és que la llicència gratuïta a precari d'aquests horts socials que se'ls atorga als beneficiaris passa de dos a tres anys sense interrupcions fins al 30 de novembre de 2018.