El pediatre Jordi Fàbrega agafa el relleu de Batalla i es presenta com a candidat a alcalde de la Seu

L'assemblea del PDeCAT l'ha escollit per unanimitat

El mes de maig l'actual alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, anunciava que no es tornaria a presentar a les eleccions municipals de la primavera de l'any vinent. Durant aquest anunci va informar també que ja estaven treballant per "donar a conèixer el nostre projecte durant el mes de setembre". I així ha estat. Aquest dijous a la nit l'assemblea del PDeCat (Partit Demòcrata Europeu Català) ha avalat la candidatura del pediatre Jordi Fàbrega, que prendrà el relleu de Batalla després de més de deu anys a l'alcaldia.

Així, el pediatre "independent" serà el cap de llista de Junts per la Seu a les eleccions del proper mes de maig, liderant "una llista transversal", ha informat Junts per la Seu. De fet, ha estat escollit "per unanimitat" dins de l'assemblea.

Aquest nou projecte té l'aval de Batalla, que ha presentat al candidat amb paraules d'agraïment per la decisió presa i assegurant que "la ciutat de la Seu quedarà en bones mans".

Per la seva part, Fàbrega ha reconegut que, "tot i que és difícil superar la tasca feta per l'actual alcalde i el seu equip, em fa molta il·lusió aquest nou repte perquè m'identifico i sento l'escalf de molta gent que té ganes de treballar per la Seu en positiu". El pediatra ha afegit que, "personalment i professional, em sento en un moment idoni per dedicar temps i il·lusió a la ciutat que m'estimo i vull contribuir a fer-la avançar, per fer una ciutat per a tothom".

La candidatura de Junts per la Seu està concebuda com un projecte que va més enllà d'un partit polític i que aplega diferents sensibilitats.

Pel que fa al seu candidat, nascut el 10 de juliol de 1972 a Lleida i vinculat des que va néixer amb la Seu d'Urgell, és director assistencial de l'hospital de la Seu i pediatre de professió. Ha exercit la seva tasca professional a diferents hospitals, entre ells la Vall d'Hebron, el Germans Trias i Pujol i l'hospital de la Seu des de l’any 2009.