Publicitat
Publicitat

Unes 500 persones participen a la Marató per la Democràcia a la Seu d'Urgell

L'acte ha comptat amb la participació dels alcaldes de la comarca que estan citats a declarar per donar suport al referèndum de l'1 d'octubre

Unes 500 persones han assistit, aquest diumenge al matí, a la Marató per la Democràcia que s'ha fet a la plaça dels Oms de la Seu d'Urgell, convocada per les entitats Crida per la Democràcia, i l'Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural de l'Alt Urgell. A l'acte hi han participat alcaldes de la comarca favorables al referèndum de l'1 d'octubre, encapçalats pel batlle de la Seu, Albert Batalla. Els assistents a la concentració han donat suport als seus representants polítics locals, que en els propers dies hauran de declarar davant la Fiscalia per fer costat al Govern de la Generalitat en l'organització del referèndum. El proper en fer-ho serà Batalla, aquest proper dimecres, 27 de setembre.

Durant l'acte, que ha començat a les 11 hores i que s'ha repetit a molts altres pobles i ciutats de Catalunya, no han faltat els tradicionals crits de "votarem" i "independència", i s'han penjat cartells del referèndum de l'1 d'octubre, tal com demanaven les entitats convocants. Pel que fa a partits polítics, hi havia representants del PDeCAT, ERC, la CUP i Catalunya en Comú. També hi han participat alguns membres de la territorial de l'ANC d'Andorra.

Etiquetes