Publicitat
Publicitat

Una trentena de joves es manifesten contra el capitalisme

Un cop acabada la protesta, han llegit un manifest en què acusaven els empresaris de generar misèria i agreujar la situació social

Amb proclames com 'Els vostres beneficis, la nostra misèria' o 'Fora lladres de la Seu', una trentena de joves de l'esquerra independentista de l'Alt Urgell s'han manifestat en contra de la Trobada Empresarial al Pirineu, que se celebra des d'aquest dijous a la Seu d'Urgell. Els manifestants han iniciat la marxa al passeig Joan Brudieu i han arribat fins al cordó policial col·locat davant de la sala Sant Domènec, on es du a terme la Trobada. Entre els manifestants s'hi ha pogut veure Pau Lozano, regidor de nova incorporació després dels darrers comicis a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell per la Candidatura d'Unitat Popular (CUP).

Un cop acabada la protesta, han llegit un manifest en què acusaven els empresaris de generar misèria i agreujar la situació social de la societat dels Països Catalans i de crear llocs de feina precaris i temporals. Consideren que la sortida de la crisi és una mentida i asseguren que només experimenten millora econòmica "les elits polítiques i econòmiques". A més, afirmen que "no ens creiem les seves mentides i no ens quedarem de braços creuats".