Política 25/10/2019

Agrupament Encampadà es presenta amb Esther Vidal i Joan Masjoan

Daniel Torres ocuparà el tercer lloc

Ara Andorra
1 min
Joan Masjoan. / ARXIU

Andorra la VellaEl que va començar amb un sopar impulsat per un grup heterogeni on es trobaven des de Joan Sans i Pere Marsenyach a Valentí Martí passant per Àlex Arnó, Joan Masjoan, Dani Torres o Miquel Alís (fill) va culminar aquest dijous a la nit amb la creació d’una llista electoral que concorrerà als comicis amb el nom d’Agrupament Encampadà. Fonts properes al moviment han indicat que la treballadora del comú Esther Vidal i l’històric polític de la parròquia Joan Masjoan estaran en la dupla inicial, mentre que Daniel Torres ocuparà el tercer lloc. Per a la resta de llocs de la candidatura es disposa de noms suficients, però no hi ha encara fixat l’ordre definitiu. Aquest grup va intentar fer una aproximació a terceravia per si hi havia opcions d’integrar algun membre en la plataforma, però l’acord finalment no ha pogut concretar-se.

La presència d’Agrupament Encampadà situa en tres les llistes a Encamp, a falta de saber si finalment terceravia podrà o no presentar candidatura. Ho està treballant amb la participació activa d’Íngrid Ruiz i Olga Martínez que van formar el tàndem que es va presentar per a la territorial en les darreres eleccions generals. Fins el cap de setmana no estarà clar si són tres o quatre llistes les que competeixen perquè no està clar que terceravia disposi de suficients candidats. En les darreres generals la formació va fer a Encamp el pitjor resultat de tot el país amb poc més d’un 4% dels vots.

Pels Demòcrates la candidatura l’encapçalen Laura Mas i Joan Miquel Rascagneres, mentre que pel PS el cap de llista és David Rios.

stats