Política 28/07/2015

Andorra i els EAU signen els acords de promoció i protecció recíproca de les inversions i el CDI

Els convenis s'han signat durant la visita oficial que el ministre d’Afers Exteriors dels Emirats Àrabs Units, el xeic Abdullah Bin Zayed Al Nayhan, ha efectuat aquest dimarts al Principat

Ana
1 min
Salutació oficial entre el ministre d’Afers Exteriors dels Emirats Àrabs Units, el xeic Abdullah Bin Zayed Al Nayhan, i el cap de Govern, Antoni Martí

Andorra la VellaAndorra ha rebut la visita oficial, aquest dimarts al migdia, del ministre d’Afers Exteriors dels Emirats Àrabs Units, el xeic Abdullah Bin Zayed Al Nayhan. Durant l'acte, que ha tingut lloc a l'Edifici Administratiu del Govern, s'ha efectuat la signatura de l’acord entre el Principat d’Andorra i els Emirats Àrabs Units de promoció i protecció recíproca de les inversions, així com el conveni per evitar la doble imposició i prevenir l’evasió fiscal en matèria d’impostos sobre la renda.

La delegació, encapçalada pel titular d’Exteriors, ha arribat aquest migdia a l’heliport de la Massana on l’ha rebut el ministre Gilbert Saboya, que els ha acompanyat a l’Edifici Administratiu. Un cop a la seu del Govern, el xeic Abdullah Bin Zayed Al Nayhan s’ha trobat amb el cap de Govern, Antoni Martí, amb qui ha mantingut una reunió. A banda de conversar sobre diversos assumptes d’interès per ambdós països, el titular d'Exteriors ha signat el llibre d’honor.

A continuació, ambdues delegacions, encapçalades pels dos ministres d’exteriors han mantingut una reunió que ha finalitzat amb la signatura dels convenis.

stats