Andorra i Indonèsia exploraran noves vies de cooperació

L'objectiu, impulsar les relacions econòmiques i culturals entre els dos països

El cap de Govern, Toni Martí, ha rebut aquest dilluns al viceministre d'Afers Exteriors d'Indonèsia, Abdurrahman Mohammad Fachir, amb el qual han tractat temes d'interès comú, tant en l'àmbit bilateral com en multilateral. Així, ambdós mandataris han coincidit en la voluntat d'explorar noves vies de cooperació per impulsar les relacions econòmiques i culturals entre els dos països.

La ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, també s'ha reunit amb Fachir aquest mateix dilluns per tractar les relacions entre els dos països, així com de la participació dels dos estats en els diferents organismes internacionals. El viceministre indonesi ha celebrat haver pogut organitzar l'acte cultural de música i dansa 'Colors d'Indonèsia', el mes d'octubre passat a Andorra, i ha mostrat interès a poder repetir aquesta experiència al Principat durant els pròxims mesos. Per la seva part, la ministra Maria Ubach ha explicat al viceministre indonesi el projecte Art Camp Andorra, organitzat conjuntament amb la Unesco i ha convidat al país asiàtic a participar-hi. 

Abdurrahman Mohammad Fachir també s'ha pogut trobar amb el ministre d'Economia, Competitivitat i Innovació, Gilbert Saboya, amb el qual ha explorat diverses vies de col·laboració i han acordat impulsar una missió econòmica. Saboya ha mostrat a Fachir l'Espai d'Innovació situat a Caldea. El viceministre indonesi ha mostrat interès en els diversos projectes exposats així com en les seves aplicacions.