Política 13/09/2018

El comú d’Andorra la Vella renova el suport al MoraBanc Andorra

El club ha obsequiat la cònsol major amb una samarreta de la nova temporada personalitzada

Ara Andorra
1 min
Conxita Marsol i Gorka Aixàs, aquest dijous. / COMÚ D'ANDORRA LA VELLA

Andorra la VellaEl comú d'Andorra la Vella i el Bàsquet Club MoraBanc Andorra han renovat aquest dijous el conveni que els permetrà mantenir la col·laboració durant tota la temporada 2018-2019.

Aquest acord servirà perquè el comú d’Andorra la Vella pugui promocionar la parròquia i els seus atractius en el marc de la temporada als suports publicitaris de què disposa el club, i perquè, alhora, el BCA apropi més la pràctica del bàsquet a la ciutadania a través dels diferents espais esportius i turístics de la parròquia, com per exemple a la Fira d’Andorra la Vella.

La cònsol major d’Andorra la Vella, Conxita Marsol, i el president del club, Gorka Aixàs, s'han mostrat satisfets per la renovació de l’acord, fruit del qual, el proper 23 de setembre, a les onze del matí, tindrà lloc la festa de presentació de l'equip en un acte obert a tothom a l'avinguda Meritxell, davant de la seu de MoraBanc.

Durant l’acte de signatura, el club ha obsequiat la cònsol major amb una samarreta de la nova temporada personalitzada i el comú ha fet entrega al club d’un llibre d’imatges de la parròquia.

stats