Política 10/04/2018

Andorra i l’Índia estudien ampliar els seus àmbits de col·laboració

El ministre indi ha volgut agrair personalment el suport d’Andorra en les diferents candidatures presentades per aquest país en diferents fòrums multilaterals

Ara Andorra
1 min
El ministre d’Estat de l’Acer de l’Índia, Wishnu Deo Sai, rebut per la ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach. / M. T. (ANA)

Andorra la VellaLa ministra d'Afers Exteriors, Maria Ubach, ha rebut aquest dimarts el ministre d’Estat de l’Acer de l’Índia, Wishnu Deo Sai. Es tracta de la primera visita que un representant del govern de la República de l’Índia, amb rang de ministre, visita el Principat.

En la reunió, el ministre indi ha volgut agrair personalment el suport d’Andorra en les diferents candidatures presentades per l’Índia en diferents fòrums multilaterals. Ubach i Sai també han posat de manifest la voluntat mútua d’explorar noves vies de col·laboració en diferents àmbits, com l’econòmic, l’educatiu i el cultural.

El ministre de l’Índia ha estat acompanyat de l’ambaixador d’aquesta país acreditat a Andorra, Bala Venkatesh Varma. Andorra i l’Índia mantenen relacions diplomàtiques des del 22 de novembre de 1994.

stats