Política 24/10/2019

Astrié serà el número dos en la llista encapçalada per Marsol

Altres membres de l'actual majoria que conformen la candidatura són Miquel Canturri i Alain Cabanes

M. F.
1 min
El conseller de Medi Ambient i Innovació d'Andorra la Vella, David Astrié, amb les noves bosses. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaDavid Astrié acompanyarà Conxita Marsol com a número dos de la llista Sumem per Andorra la Vella. L’actual conseller de Medi Ambient de la corporació comunal no serà l’únic membres de l’actual majoria que repetirà, ja que en el número tres hi va l’actual cònsol menor, Miquel Canturri i en el sis el conseller de Joventut, Participació Ciutadana i Esports, Alain Cabanes.

El número cinc és per a Meritxell Pujol, de Progressistes-SDP; en el número set anirà Meritxell López i en el nou Gerard Menardia. Tal com ha destacat Marsol, falta encara per saber qui serà el número quatre i el vuit, dos llocs que corresponen a Liberals d’Andorra i que encara no els ha estat comunicat, tal com ha confirmat l’actual cònsol major, tot i que esperaven que aquest dijous es pogués donar per totalment tancada la llista.

Marsol ha destacat que és una candidatura que “pretén donar continuïtat al projecte d’aquest darrers quatre anys” i que incorpora persones d’altres partits que tenen “la voluntat de col·laborar per la parròquia”. A més, considera que en aquesta llista hi ha “el màxim de ciutadans representats”. D’aquesta manera, ha justificat la unió de diferents sensibilitats polítiques manifestant que es tracta de política comunal i de “sumar” per la capital. De fet, hi ha membres de DA, d’SDP, independents i hi haurà dues persones de Liberals. A més, ha destacat Marsol, és una llista paritària.

stats