Política 05/04/2019

"Bones sensacions" entre les candidatures territorials de DA

Manifesten que han intentat fer arribar les propostes al màxim d'electors possible en una campanya intensa

M. F.
2 min
Els candidats d'UP+DA a Encamp, Jordi Torres i Maria Martisella, aquest divendres a la plaça del Consell General. / M. F.

Andorra la Vella“Bones sensacions” amb els resultats que poden aconseguir aquest diumenge. Aquest és el sentir general de les llistes territorials de Demòcrates després d’una campanya que qualifiquen d’intensa i en la qual, manifesten, han intentat arribar al màxim d’electors possible.

Des d’Andorra la Vella, el cap de llista, Enric Tarrado, ha manifestat que fan un balanç “molt positiu” de la campanya, que creuen que ha anat “de menys a més”. D’aquesta manera ha remarcat que tot l’equip s’ha “bolcat” i que han vist “molta gent”, unes visites en què la resposta ha estat “positiva”, amb la qual cosa esperen que això es tradueixi a les urnes el diumenge. “Espero uns resultats excel·lents perquè podem aportar moltes coses per a Andorra la Vella i per al país”, ha refermat Tarrado.

Des de la segona parròquia amb més electors i en la qual el gran repte serà revalidar els resultats obtinguts en altres comicis, la cap de llista, Sílvia Calvó, ha destacat que tant Escaldes-Engordany com Andorra la Vella seran “cabdals dins l’estructura d’una possible majoria” i ha afegit que han “treballat molt” per poder arribar als més de 5.400 electors de la parròquia. Les sensacions, ha declarat, són bones ja que han pogut “explicar el programa” i l’acollida “ha estat bona”.

“Ha estat una campanya intensa en què hem pogut apropar les nostres propostes, escoltar els ciutadans i recollir els seus neguits” als quals, ha destacat la número dos de la llista territorial d’UP+DA a Encamp, Maria Martisella, se’ls ha donat resposta amb els punts del programa de DA. Martisella ha manifestat que han treballat de manera intensa i que esperen que els ciutadans, aquest diumenge, els facin “confiança” ja que són la força política que poden aportar “solucions realistes i factibles” i no fan “volar coloms”. “Som l’opció més vàlida i hem demostrat que és així”.

També el cap de llista a Sant Julià de Lòria dels demòcrates, Carles Álvarez Marfany, ha apel·lat a les bones sensacions i ha remarcat que esperen “fer la volta i que Sant Julià per fi entri a la majoria”. De la mateixa manera que els seus companys ha dit que han fet una feina intensa en la qual han intentat “fer arribar el missatge al màxim de gent” possible.

Des d’Ordino el cap de llista d’ACO+DA, Joan Martínez Benazet, ha valorat que ha estat una campanya “molt intensa” però que l’han dut a terme amb “molta il·lusió” i que han pogut arribar a un “elevadíssim” número d’electors de la parròquia. Ha conclòs que l’experiència ha estat constructiva, ja que els ha permès escoltar “les inquietuds i necessitats de la gent” la qual cosa, ha dit, aporta “coneixement”.

Per la seva banda, la cap de llista de Demòcrates a Canillo, Meritxell Palmitjavila, ha afirmat que la formació taronja "és la millor opció per Andorra".

stats