Política 31/05/2019

Carles Miquel i Miquel Rossell, ratificats en els càrrecs

Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat serà el ministeri que menys canvis pateixi

Agència Ana
1 min
El director de l'Oficina de l'Energia i del Canvi Climàtic, Carles Miquel, en la presentació de la nova convocatòria del Renova. / M. F. (ANA)

Andorra la VellaCarles Miquel ha estat ratificat com a director de l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic i Miquel Rossell com a director del Cos de Banders. Aquestes són les dues confirmacions de càrrecs que surten publicades aquest divendres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i en què també es fan públics de manera oficial els nomenaments que va anunciar el ministre portaveu, Eric Jover, dimecres després del consell de ministres.

Miquel i Rossell ja havien ocupat el càrrec per al qual han estat ratificats en aquesta passada legislatura. De fet, el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat serà d’aquesta manera el que menys canvis pateixi, quant als càrrecs de responsabilitat, respecte de la passada legislatura. Així, únicament s’ha incorporat Sílvia Ferrer en el càrrec de directora de Medi Ambient i Sostenibilitat, el lloc que fins ara ocupava Marc Rossell, que passa a ser secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat.

En aquest mateix BOPA, tal com s’ha esmentat, surten també publicats els nomenaments de Lara Vilamala com a secretària d’Estat de Funció Pública; Joan Antoni León com a secretari d’Estat de Justícia i Interior, i Maria Teresa Casals com a directora del departament d’Escola Andorrana del ministeri d’Educació i Ensenyament Superior. I, a l’últim, es fa pública la contractació de Creu Rosell com a personal de relació espacial al departament de Comunicació del gabinet del cap de Govern.

stats