Política 25/01/2019

Naudi demana sobre l'acord entre Andorra Telecom i l'espanyola Avatel

Vol conèixer si s'estan complint els compromisos que es van pactar entre les dues empreses de telecomunicacions

Agència Ana
2 min
El conseller liberal Carles Naudi durant la roda de premsa. / M. F.

Andorra la VellaEl conseller general del grup mixt i membre per UL+CGILM, Carles Naudi, ha presentat a la Sindicatura una pregunta adreçada al Govern en relació a l'acord entre Andorra Telecom i l'empresa espanyola de telefonia Avatel. En les preguntes, fetes arribar aquest divendres, vol saber si, tal com es garantia a l'acord entre les dues empreses, Andorra Telecom continua mantenint els tres membres dels sis que componen el consell d'administració d'Avatel, i si hi ha hagut algun canvi en la composició d'aquest acord.

Naudi també s'ha interessat pels diners destinats en l'acord, per això vol conèixer quina ha estat l'aportació total d'Andorra Telecom a Avatel i els recursos interns que ha destinat l'empresa andorrana. Així mateix, vol saber les aportacions que s'han previst fer a Avatel sota qualsevol fórmula.

En les preguntes adreçades a l'executiu, Carles Naudi també ha demanat informació sobre si Avatel ha contractat algun dels serveis oferts per Andorra Telecom, complint així amb les sinergies anunciades en benefici de l'empresa andorrana o Espic. De la mateixa manera, el conseller vol conèixer si s'ha resolt o cancel·lat algun dels contractes signats entre les dues empreses de telecomunicacions. Per últim, Naudi vol saber si la facturació total ha arribat al milió d'euros, així com la situació de cobraments pels serveis i quines perspectives de futur hi ha.

D'altra banda, aquest divendres ha acabat el període per presentar esmenes a la proposta d'acord presentada per la consellera general del grup mixt Sílvia Bonet, juntament amb els tres consellers de Liberals d'Andorra (L'A), perquè la CASS cobreixi els tractaments de micropigmentació a les persones que pateixen càncer de mama.

Els consellers van posar de manifest que el fet de patir una amputació total o parcial de les mames pot tenir conseqüències a nivell psicològic, ja que suposa una deformació física i visual sobre el cos de la dona. A Andorra, una de cada tres dones opten per la reconstrucció mamària, que té com a última etapa la reconstrucció de l'aurèola a través de la tècnica de la micropigmentació.

stats