Política 29/10/2015

Cd'I trenca amb DA i concorrerà a les comunals amb Minguillón de candidat

Coalició d'Independents d'Andorra la Vella diu que ha pres la decicisió després de "llargues i feixugues negociacions" amb DA sense arribar a una entesa

M.t.
1 min
El cònsol major d'Andorra la Vella, Jordi Minguillón, durant la presentació de la nit temàtica 'Boho Chic' / B.N. (ANA)

Andorra la VellaCd'i ha anunciat, a través d'un comunicat, la seva intenció de concórrer a les eleccions comunals per separat amb l'actual cònsol major, Jordi Minguillón, com a cap de llista. La formació comunal, que lidera Rosa Ferrer, ha pres la decisió "davant les diferents notícies aparegudes als mitjans de comunicació en relació al pacte electoral entre DA i Cd'I i el candidat a cònsol major". A més, asseguren que s'ha arribat a aquesta decisió "després de llargues i feixugues negociacions amb Demòcrates per Andorra (DA) sense arribar a una entesa".

Cd'I assegura que el fet que Jordi Minguillón encapçali la candidatura "és garantia de la continuïtat del projecte i de la gestió acurada de les finances públiques que ha imperat en els darrers mandats, tot amb la voluntat de seguir treballant per a la ciutadania". Finalment, el comunicat afegeix que les persones que conformen la coalició "reiterem el nostre compromís de treballar per a la nostra parròquia i per a Andorra".

La decisió arriba després que aquest dimecres a la nit les dues formacions (Cd'i i DA) es reunissin per separat per analitzar el bloqueig al qual s'havia arribat. Segons fonts de DA, aquesta formació havia decidit seguir negociant amb Cd'I per arribar a una entesa a favor del pacte que s'havia tancat per les passades eleccions generals.

stats