Política 19/05/2015

CiU vol instal·lar un Hotel d'Entitats a l'antic edifici de Mavisa

La candidatura també impulsarà l'Espai Nadó per a infants de 0 a 1 anys i la reactivació del Centre Cívic de l'Escorxador com a espai jove

Ana
1 min
El candidat de CiU, Albert Batalla, i la número 7 de la llista, Meritxell Planes / CiU La Seu d'Urgell

Andorra la VellaLa candidatura de CiU aposta per instal·lar un Hotel d'Entitats a l'antic edifici de Mavisa, considerant que "un teixit associatiu fort és una garantia de cohesió per a la ciutat". Segons ha explicat el candidat Albert Batalla, l'edifici constarà d'una planta superior per emmagatzemar-hi el material de les entitats, i una planta baixa amb sales de reunió. Amb aquest nou equipament també es donarà resposta a les necessitats del CAU, les quals s'han anat cobrint, de forma provisional, durant tota la legislatura.

D'altra banda, la número 7 de la llista, Meritxell Planes, ha anunciat que es vol crear l'Espai Nadó, un espai lúdic i educatiu per a infants de 0 a 1 any, en què pares, mares, fills i professionals es trobaran per compartir experiències i inquietuds.

Planes ha anunciat que es reactivarà el Centre cívic de l'Escorxador com a espai jove, amb un sistema d'autogestió i autoorganització. Aquesta és una demanda que van fer els propis joves d'entre 12 i 16 anys a través del Consell Municipal dels Joves.

stats