Política 18/02/2019

Ciutadans Compromesos presentarà llista pròpia a la territorial de la Massana

La formació ha decidit també crear una comissió per escollir els candidats i que haurà de treballar contrarellotge

ARA Andorra
1 min
David Baró i Carles Naudi / J.D.

Finalment Ciutadans Compromesos presentarà una llista pròpia a la territorial a la Massana de cara a les eleccions generals del 7 d'abril. Aquesta ha estat la decisió que ha pres la formació en una reunió que ha mantingut aquest dilluns i en què s'havia de tractar o bé si es feia una llista sota les sigles de la formació parroquial o bé si cada persona era lliure de prendre la decisió que considerés oportuna, donant suport a la llista amb la que tingués més afinitats.

Tal com han informat des de la formació a través d'un tuit, la decisió de fer una llista territorial ha estat presa amb "el suport de tota la majoria comunal i amb una àmplia majoria de simpatitzants i excàrrecs electes".

De manera paral·lela, en la reunió d'aquest dilluns han acordat també crear una comissió electoral per escollir els candidats "amb un perfil independent i que representin el tarannà de Ciutadans Compromesos: diàleg, consens i ser útils per la parròquia i el nostre país", tal com informaven en una altra publicació al Twitter. Aquesta comissió haurà de treballar ara contrarellotge, ja que cal recordar que les candidatures s'hauran de presentar en tot just una setmana, abans del 26 de febrer a les 12 hores.

stats