Política 21/05/2015

DA comença a elaborar l'estratègia per a les comunals

La nova executiva liderada per Carles Torralba i Èric Jover ha mantingut la seva primera reunió i ha reiterat el suport a les actuacions del Govern en relació a la crisi de BPA

ARA Andorra
1 min
Reunió de l'executiva de DA

Escaldes-EngordanyLa nova executiva de Demòcrates per Andorra (DA) ha començat a elaborar l'estratègia de cara a les pròximes eleccions comunals. Ho ha fet aquest dimecres, en la que ha estat la primera reunió de la renovada executiva, el nou òrgan ampliat durant el darrer Congrés extraordinari. El nou òrgan està presidit per Carles Torralba, en substitució de Toni Martí, amb Èric Jover de secretari general i Esteve Vidal de secretari d'organització.

A banda, l'executiva ha aprofitat per fer un repàs de l'afer BPA. Tal com han informat en un comunicat, "els demòcrates s'han mostrat convençuts de la gran tasca feta per l'Executiu, i especialment pels ministeris de Finances i d'Exteriors, encapçalats per Jordi Cinca i Gilbert Saboya". "La feina realitzada, no tan sols en les darreres setmanes sinó també en el decurs de la passada legislatura, per reforçar la transparència del sector financer així com per complir els estàndards internacionals ha permès afrontar la present crisi amb més garanties", afegeix el comunicat.

L'objectiu dels Demòcrates, conclou la nota, és "continuar essent la corretja de transmissió entre la ciutadania i les institucions on DA és present".

stats