Els dubtes de DA condicionen les llistes de Sant Julià

La formació no ha assistit aquest dijous a la reunió de Laurèdia en Comú

Demòcrates per Andorra (DA) es troba en una situació incòmode a Sant Julià de Lòria i els seus dubtes condicionen encara més el ja complicat escenari electoral de la parròquia laurediana. Laurèdia en Comú es va reunir aquest dijous amb l'absència dels representats de DA i presència del PS i de Progressistes-SDP.

L'objectiu de Laurèdia en Comú és presentar una llista territorial a les properes eleccions legislatives. Cal saber quines formacions l'integraran. Ara mateix està descartat que el PS i Progressistes-SDP es puguin presentar en solitari i la seva única opció de ser present al procés electoral és dins de la plataforma de l'actual coalició que governa al comú.

DA té ara com ara tres opcions: presentar-se en solitari, fer coalició amb Unió Laurediana, que presentarà llista, o entrar a Laurèdia en Comú. Aquesta opció és la menys previsible tota vegada que en cas de prendre-hi part el PS cal recordar que en les altres parròquies s'enfronta amb DA. Els seus militants a Sant Julià de Lòria estan dividits. Aquest dijous, per exemple, la consellera de Turisme i presidenta del comitè lauredià de DA no va anar a la reunió. Tot plegat configura un escenari enrevessat en unes eleccions en què les parròquies seran més determinants que mai ja que les llistes nacionals no faran la diferència.

L'anècdota de la reunió d'aquest dijous la va posar un gos que va seure a una de les cadires de la sala, precisament la del cap de taula.