Política 29/10/2015

DA aposta per seguir negociant i redreçar la ruptura

Jover assegura que el trencament no és definitiu però demana a CDI que no imposi cap nom

Ana
1 min
El secretari general de Demòcrates per Andorra, Eric Jover

Andorra la VellaEl secretari general de Demòcrates per Andorra, Eric Jover, s'ha mostrat sorprès pel comunicat emès aquest dijous per Cd'I però ha assegurat que "vull entendre que el posicionament no és definitiu". "Les llistes es tanquen el 4 de novembre i fins llavors poden passar moltes coses", ha afegit. Per aquest motiu, ha informat que continuaran el diàleg amb la Coalició d'Independents per trobar l'atzucac a la situació i poder mantenir la coalició entre les dues formacions. Sobre la possibilitat que la decisió de Cd'I pugui afectar el consell general, Jover s'ha afanyat a dir que "és prematur parlar de trencaments".

El ministre ha assegurat que des de DA "no tanquem cap porta", ja que "la nostra prioritat ha estat fins al moment mantenir la coalició perquè junts som més forts, vam arribar a uns consensos programàtics molt importants i continuem pensant que és la millor opció per a presentar-nos forts a Andorra la Vella". Per això, ha anunciat que aquest dijous a la tarda el comitè local mantindrà una reunió per continuar els contactes amb Cd'I i mantenir la coalició.

Eric Jover ha assegurat que des de DA, tot i reconèixer que Conxita Marsol podria ser una bona candidata, ells no volen imposar ni vetar cap nom, i que han demanat el mateix a Cd'I, però que en canvi, amb el comunicat semblaria "que ells volen que el número u ha de ser Minguillón". Amb tot, des de DA han insistit que volen entendreque, tot i ser un posicionament clar, "no és un posicionament definitiu".

stats