Política 19/11/2019

Demòcrates d'Escaldes-Engordany vol "superar" la gestió del comú dels darrers anys

La candidatura també impulsarà polítiques vinculades a millorar l'accés a l'habitatge

Ara Andorra
2 min
Els candidats de Demòcrates + Independents a Escaldes-Engordany. / DEMÒCRATES

Andorra la VellaLa candidatura de Demòcrates+Independents d'Escaldes-Engordany per a les eleccions dels 15D està conformada per una barreja de persones "amb experiència i novelles", totes elles molt ben preparades i alineades amb un mateix projecte. Així ho ha recalcat el cap de llista demòcrata, Miquel Aleix, durant la presentació de la candidatura que ha tingut lloc aquest dimarts al migdia. Aleix ha refermat que mantindran una línia que donarà continuïtat a l'equip comunal predecessor i que se senten "orgullosos" de tot el que s'ha aconseguit els darrers vuit anys. Per aquest motiu, la candidatura accepta el repte "de mantenir el nivell o, fins i tot, superar" la gestió que s'ha fet els darrers dos mandats taronges, ha assegurat el polític escaldenc.

Aleix també ha posat en relleu que el projecte demòcrata a la parròquia és molt sòlid i que, a la vegada, s'alinea amb una aposta de país, ja que contempla accions de caràcter nacional com, per exemple, polítiques vinculades a millorar l'accés a l'habitatge.

La número dos de la llista i candidata a cònsol menor, Núria Barquín, ha recalcat que Escaldes-Engordany és un "referent" en l'àmbit del parroquialisme i que treballaran perquè així ho segueixi sent. A més, en l'actualitat compta amb una situació econòmica sanejada, la millor dels darrers anys. Barquín també ha elogiat Aleix i ha assegurat que va ser la seva presència com a número 1 el que la va motivar a acceptar anar de segona.

A la presentació de la llista escaldenca també han assistit altres membres que conformen la candidatura com Josep Travé, Núria Pons i Enric Castellet, que han garantit el treball dins les seves possibles competències i una gestió pròxima amb la ciutadania.

stats