Política 19/12/2017

Dimiteixen cinc membres de l'executiva de Liberals d'Andorra

Farré, Alís, Marc Pintat, Vila i Surana presenten la seva renúncia per carta al president del partit

ARA Andorra
1 min
L'executiva de Liberals d'Andorra amb quatre dels cinc integrants que han dimitit/ LIBERALS D'ANDORRA

Andorra la VellaCinc membres de l'executiva de Liberals d’Andorra (LdA) han presentat la seva dimissió. Ho han comunicat en una carta adreçada al president de la formació, Jordi Gallardo. Els dimissionaris són els lauredians Joan Albert Farré, vicepresident primer; Oliver Alís, secretari d’organització; i Marc Pintat, representant d’Unió Laurediana (UL); així com la secretària d’Igualtat i número dos a la llista parroquial d’Andorra la Vella en les darreres eleccions, Ruth Vila; i Xavier Surana, representant del comitè paroquial d’Ordino.

En la carta s’indica que l’executiva, juntament amb els representants dels comitès parroquials, ha sofert “una profunda escletxa” arran de “les formes emprades” i dels “acords viciats” adoptats en el procediment per a l’elecció del candidat a encapçalar la llista nacional del partit. També destaquen que “molts han estat els nostres intents en aquest període de dialogar per reconduir la situació”. Això es va produir en “trobades informals al marge de l’executiva”, exposen, després de la “sobtada dimissió del secretari general”. Consideren que tot plegat ha estat un "trist episodi" i creuen que el partit "està entestat en restar en lloc de sumar"

La renúncia dels cinc membres es produeix la vigília del congrés extraordinari de la formació que ha de proclamar Jordi Gallardo com a candidat a cap de Govern.

stats