Política 09/05/2015

ERC vol facilitar els tràmits per a l'obertura de negocis

El candidat d'ERC a la Seu, Francesc Viaplana, ha presentat aquest dissabte les propostes en l'àmbit comercial, empresarial i d'ocupació acompanyat del diputat al Congrés espanyol, Joan Tardà

Ara Andorra
1 min
Joan Tardà i Francesc Viaplana / ERC

La Seu d'UrgellEl candidat d'ERC a la Seu, Francesc Viaplana, ha presentat aquest dissabte les propostes en l'àmbit comercial, empresarial i d'ocupació acompanyat del diputat al Congrés espanyol, Joan Tardà. Viaplana ha explicat que és “imprescindible millorar i facilitar els tràmits municipals per a l’obertura de negocis i activitats a la ciutat així com promoure ajuts econòmics per incentivar-ne la seva implantació". A més, ha afegit que cal donar suport “al sector primari pel valor afegit que dóna al territori i pels llocs de treball que genera, reprenent la idea de l’economia circular” que defensa la formació republicana.

Francesc Viaplana ha posat com a exemple qüestions com “regularitzar els horaris de recollida d’escombraries per no bloquejar la circulació, mantenir-se fermament al costat del comerç i potenciar-ne la seva participació en la Fira Sant Ermengol”. Viaplana s'ha compromès a negociar amb les distribuïdores elèctriques una quota reduïda per tal d’incentivar que els aparadors dels comerços es mantinguin il·luminats fins a mitjanit.

Viaplana també ha manifestat la intenció de negociar amb el Govern d’Andorra perquè l’Alt Urgell disposi d’una quota de treballadors específica per a transfronterers, i ha defensat la importància dels programes de formació ocupacional per a col·lectius específics amb dificultats d’inserció laboral.

stats