Política 23/06/2015

Encamp mantindrà la sala de gimnàstica artística

El Comú d'Encamp ha decidit posposar l'ampliació de la sala de musculació del Complex Esportiu i Sociocultural, després de les queixes rebudes des del món de la gimnàstica artística

2 min

El Comú d'Encamp ha decidit posposar l'ampliació de la sala de musculació del Complex Esportiu i Sociocultural i mantenir així la sala de gimnàstica artística. El conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel, ha explicat a l'ANA que la proposta que es va fer per reestructurar la instal·lació, que implicava que una part de la sala de gimnàstica acollís la sala de musculació i una altra part les activitats dirigides, no tirarà endavant de cara al setembre. Rogel ha dit que s'ha pres aquesta decisió tenint en compte que no s'ha trobat una alternativa a la gimnàstica artística que pogués oferir les mateixes prestacions, i per aquest motiu, la remodelació es deixarà en mans del proper equip comunal.

Després de les queixes que s'han fet sentir des del món de la gimnàstica, i que van culminar amb el lliurament de 2.000 signatures al Comú en contra de la decisió de convertir la sala de gimnàstica en una sala de musculació, la majoria comunal ha decidit aturar el projecte.

El conseller de Joventut i Esports, Jordi Rogel, ha indicat que el projecte s'ajorna per a l'any vinent perquè era inviable tenir l'obra enllestida de cara al curs vinent, de manera que el Complex no hagués pogut oferir cap dels tres serveis. A més, ha assegurat que l'objectiu del Comú és poder satisfer tots els col·lectius i ha posat de manifest que la sala de musculació s'ha fet petita, perquè és la mateixa sala que el 1994 però s'han duplicat el nombre de socis, que actualment ascendeix a 1.217.

Amb tot, no es volia afectar ni l'activitat de gimnàstica artística –amb uns 60 usuaris– ni l'activitat del 'baby-gym' i, per tant, s'ha posposat el projecte fins que es trobi una solució idònia. "Continuarem estudiant alternatives perquè volem que tothom tingui unes prestacions similars", i en aquest sentit, ha assegurat que es miraran quines altres possibilitats té l'edifici per donar el millor servei.

La decisió presa pel Comú d'Encamp s'ha donat a conèixer a la secció de gimnàstica durant una reunió aquest dimarts al matí.

stats