Política 25/10/2019

Enric Riba acompanyarà Rios a la llista del PS a Encamp

Els seguiran Jennifer Mitjana, Eduard Ricard Garcia i Teresa Recasens, que treballaran per capgirar la situació actual a la parròquia i al Pas de la Casa

Ara Andorra
1 min
David Rios vol conèixer de primera mà, les inquietuds de la ciutadania. / PS

Andorra la Vella"Donar-li la volta a la situació en què es troben el Pas de la Casa i Encamp" és el propòsit de la llista que el PS presenta a la parròquia i que encapçala David Rios. Des de la formació s'han mostrat "molt satisfets de poder tancar una llista de persones preparades, amb gent jove i amb ganes de fer". Així, segueixen la llista Enric Riba, Jennifer Mitjana, Eduard Ricard Garcia i Teresa Recasens.

La formació presenta una llista paritària i equilibrada, conformada per la meitat de militants del PS i l'altra meitat per independents. "És un projecte que atrau tots els perfils de ciutadans i ciutadanes d'Encamp que volen capgirar la mala situació de la seva parròquia", ha declarat el cap de llista.

Els candidats al comú estan treballant en un projecte "basat en la innovació política a tots els nivells". A més, "creiem que les velles fórmules de fer política no són les que Encamp i el Pas de la Casa necessiten per sortir de la situació actual", ha afegit Rios.

stats