Publicitat
Publicitat

Èric Jover és proposat com a nou ministre d'Educació

Jover és el director de l'Agència de la Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra i el director de l'Observatori de la Sostenibilitat, membre de la Societat Andorrana de Ciències i ha participat en diferents investigacions relacionades amb el canvi climàtic i l'energia

Les gestions per dissenyar el nou gabinet ministerial del nou Executiu que governarà el país els propers quatre anys continuen. Toni Martí ha proposat a Èric Jover assumir la cartera d'Educació durant els propers quatre anys, en substitució de Roser Suñé, segons han confirmat a l'ARA.ad fonts properes a Demòcrates per Andorra. Malgrat que Jover no ha volgut confirmar que hagi acceptat la proposta, les fonts consultades donen per fet que formarà part del nou gabinet de Toni Martí, al costat de Gilbert Saboya, Jordi Cinca, Rosa Ferrer, Jordi Alcobé, Jordi Torres i d'altres noms que queden encara per confirmar.

Èric Jover ocupava el número nou de la llista nacional de Demòcrates per Andorra a les eleccions generals del passat 1 de març i va ser-ne el cap de campanya. Jover és el director de l'Agència de la Qualitat de l'Ensenyament Superior d'Andorra i el director de l'Observatori de la Sostenibilitat, membre de la Societat Andorrana de Ciències i ha participat en diferents investigacions relacionades amb el canvi climàtic i l'energia.