Política 22/10/2019

Espot referma el compromís de l'executiu amb el benestar dels infants

El cap de Govern s'ha reunit amb la directora executiva d'Unicef, Henrietta H. Fora, en el marc de la 64a Reunió Anual dels Comitès Nacionals de l'ONG

Agència Ana
2 min
Salutació entre el cap de Govern, Xavier Espot, i la directora executiva d'UNICEF, Henrietta H. Fore. / A.S.

Andorra la VellaEl cap de Govern, Xavier Espot, ha rebut aquest dimarts a la tarda la directora executiva d'Unicef, Henrietta H. Fore, en el marc de la 64a Reunió Anual dels Comitès Nacionals d'aquesta agència de les Nacions Unides, que té lloc aquesta setmana a Andorra. La trobada també ha comptat amb la presència de la presidenta del comitè d'Unicef Andorra, Laura Álvarez. En la reunió, Espot ha posat en relleu el compromís del govern amb el benestar dels infants del país i amb els projectes de cooperació internacional que donen assistència a les necessitats de nens i nenes d'arreu del món. A més, també ha recordat els avenços que ha fet el país en els darrers anys en aquest àmbit amb mesures legislatives.

En la mateixa línia, la directora executiva d'Unicef s'ha interessat pels projectes instaurats a Andorra i ha indicat que, per exemple, el Consell dels Joves es pot extrapolar a altres països. També ha lloat que sigui el primer país del món en què totes les seves parròquies tenen el guardó d''Amigues de la Infància'. Així mateix, Xavier Espot ha destacat el treball governamental per fer de la inclusió dels més petits, l'educació dels joves i l'accés a una vida digna per part dels col·lectius més vulnerables "una de les nostres principals polítiques" i s'ha emplaçat a seguir participant amb Unicef en més projectes de col·laboració internacional. Precisament, l'any vinent el Comitè Nacional d'Andorra d'Unicef celebra el seu 25è aniversari.

La Reunió Anual dels Comitès Nacionals d'Unicef aplegarà les delegacions dels diferents països que formen part de l'ONG amb l'objectiu de treballar conjuntament per impulsar accions dirigides a millorar la qualitat de vida entre la infància i l'adolescència.

stats