Política 30/05/2015

La Fiscalia estaria estudiant l'afer de les targetes, segons Rossend Areny

Montserrat Gil ha dit que "potser ha sigut un error de tots i potser per part meva la primera, perquè he sigut la primera que m'he mogut tant per Camprabassa com pel Comú"

Ana/j.d.
1 min

CanòlichEn relació a l’informe del Tribunal de Comptes sobre la liquidació pressupostària del Comú, corresponent a l’exercici pressupostari 2013, en el qual es van constatar unes despeses sense justificar mitjançant targeta de crèdit per part del Comú de Sant Julià, Areny ha avançat que "em consta que des de Fiscalia s'estaria començant a moure el tema". El polític socialdemòcrata ha recordat, a més, que ha demanat els extractes, tot i que no se li han proporcionat encara i que "dubta" que ho faran mai.

En aquest sentit, Gil ha tornat a insistir que "els comprovants estan tots". Segons la cònsol major, hi va haver un error de procediment intern. Gil ha assegurat que s'explicarà tot el procediment i s'intentarà aclarir el que va passar, i fins i tot s'ha mostrat oberta al fet que es facin públics els comprovants. A més, la cònsol ha reconegut que "potser ha sigut un error de tots i potser per part meva la primera, perquè he sigut la primera que m'he mogut tant per Camprabassa com pel Comú. Per tant, si algú és responsable, la primera seria jo, evidentment".

stats