Política 08/12/2017

Gallardo, el candidat a cap de Govern de Liberals d'Andorra

La candidatura del president del partit, l'única que s'ha presentat, es proclamarà en un Congrés Extraordinari el 19 de desembre

Ara Andorra
1 min
El Comitè Executiu Nacional de Liberals d'Andorra, reunit aquest divendres a la tarda. / L. M.

Andorra la VellaEl president de Liberals d'Andorra, Jordi Gallardo, serà el candidat de la formació a les properes eleccions generals. Aquest divendres a la tarda, el Comitè Executiu Nacional ha validat la candidatura de Gallardo, l'única que s'ha presentat fins a les cinc de la tarda, quan finalitzava el termini. I segons ha informat el partit en un comunicat, la candidatura del president ha rebut "un nombre de signatures abastament superior al mínim exigit pels estatuts".

Donat que només hi ha una única proposta i que no caldrà que es celebrin eleccions primàries, per tal de tancar el procés d'elecció abans de les festes de Nadal, l'executiva liberal ha anunciat que celebrarà un Congrés Extraordinari el proper 19 de desembre, per tal de proclamar oficialment Jordi Gallardo com a candidat per a les properes eleccions generals. El congrés també servirà per conèixer les línies mestres de treball del candidat i per començar a preparar les eleccions, intensificant les trobades de les comissions de treball del programa i adaptant les estratègies de la formació al nou escenari i al cap de llista. A més, el partit liberal continuarà amb les trobades amb els diferents comitès parroquials.

stats