Política 27/02/2019

Gallardo fa públic els seus béns davant el notari

Liberals assegura que defensarà la transparència i la responsabilitat política

Ara Andorra
1 min
Gallardo i López, aquesta nit. / L'A

Andorra la VellaLiberals d’Andorra demostra el seu compromís amb la transparència i la responsabilitat política amb l’anunci d’una llei de bon govern i del servei públic en cas que arribi a governar després de les eleccions del 7 d’abril. “La mesura pretén garantir la màxima transparència a les nostres institucions i obligarà a totes les persones que tinguin càrrecs públics a fer una declaració de béns”, ha explicat el candidat liberal a cap de Govern, Jordi Gallardo, que ha assegurat que “una llei d’aquesta mena també garantirà els mecanismes de control i supervisió necessaris per evitar malbaratar diners públics”.

De fet, el president liberal ha anat un pas més enllà fent pública la declaració de béns que aquest dimecres ha presentat davant de notari. “Crec que com a la resta de democràcies avançades, Andorra hauria d’obligar als seus representats i autoritats a fer una declaració de béns”, ha exposat Jordi Gallardo. Aquesta és la primera vegada que un candidat fa públic el seu patrimoni. “Aquest és el camí per demostrar el nostre compromís amb la societat andorrana i la transparència”, ha argumentat el cap de llista de Liberals d’Andorra.

Per la seva banda, Eva López, número tres de la candidatura nacional, ha anunciat que “els candidats de Liberals d’Andorra han signat un document on es comprometen a què en cas de ser elegits faran una declaració de béns en iniciar la legislatura i una altra al final, per demostrar que no hi ha hagut cap enriquiment per dur a terme la tasca política”.

Els béns de Jordi Gallardo declarats sota notari.
stats