Publicitat
Publicitat

Gili sol·licita tres documents claus d'una reforma sanitària que “està tardant massa a arribar”

La parlamentària posa en relleu que la voluntat del PS és fer un seguiment acurat de les actuacions del Govern i altres organismes vinculats en aquesta matèria

La consellera general del Partit Socialdemòcrata (PS) Rosa Gili ha tramitat una demanda d’informació mitjançant la qual demana tres documents vinculats a la reforma sanitària que, ha lamentat, “està tardant massa a arribar”, segions informa la formació en un comunicat. La parlamentària ha deixat clar que la voluntat del partit és fer un seguiment acurat de les actuacions del Govern i altres organismes vinculats en aquesta matèria.

En concret, Gili ha sol·licitat, per una banda, la “còpia del projecte de nou reglament de l’hospital (o bé el reglament aprovat, si és el cas, el dia de la tramesa per part del Govern”. També demana la “còpia del nou model de contracte del SAAS amb els metges liberals” i, finalment, “la còpia del projecte del contacte entre la CASS i el Col·legi de metges (o bé el contracte aprovat, si és el cas, el dia de la tramesa per part del Govern)”.

La parlamentària ha recordat que “ens interessa que la reforma sanitària tiri endavant” però ha lamentat que “està tardant molt i sembla que no acaba de sortir”. Gili comenta que “per les declaracions del director general del SAAS, tant el reglament com el contracte entre CASS i Col·legi de metges estan acabats, tot i que no oficialment tancats”. Per això, “volem saber com està el treball fet fins ara”. La clau de la petició feta arribar a la Sindicatura aquest dimarts, indica la consellera general socialdemòcrata, és que “anar seguint una reforma sanitària que no acaba de sorgir”.