El Govern rep el MoraBanc Andorra després de guanyar la primera Lliga Catalana de bàsquet

Entrenadors, jugadors i directius s'han trobat amb Martí i Gelabert

El cap de Govern, Toni Martí, i la ministra de Cultura, Joventut i Esports, Olga Gelabert, han rebut aquest dimecres a la tarda al MoraBanc Andorra a l'edifici administratiu. Després de proclamar-se diumenge passat campions de la Lliga Catalana de bàsquet per primera vegada a la seva història, l'equip aterra al Principat per brindar el triomf que va aconseguir enfront el Barça Lassa.

En l'acte, el cap de Govern ha felicitat els jugadors i els ha incentivat a continuar amb aquesta ratxa. "És una victòria que s'ha de celebrar i estem molt contents de poder rebre els jugadors aquí", ha afirmat Olga Gelabert en la seva intervenció. A més, la ministra ha volgut destacar la integració dels jugadors estrangers al país, ja que "mai fan un lleig en el moment de saludar i aquesta proximitat fa enfortir els lligams amb la ciutadania".

D'altra banda, Gelabert ha volgut destacar també l'actuació de l'equip de futbol nacional, ja que "vam poder veure el cinquè empat consecutiu i també cal felicitar-los".