Política 25/10/2019

Martínez-Illescas i Jordi Moreno encapçalen la plataforma liberal a Escaldes

És l’única parròquia on no hi haurà pacte entre Demòcrates i Liberals

Ara Andorra
1 min
El conseller comunal de Liberals d'Andorra a Escaldes-Engordany, Higini Martínez-Illescas. / LIBERALS ANDORRA

Andorra la VellaEls liberals d’Escaldes-Engordany han tancat una candidatura per a les properes eleccions comunals que està liderada pel conseller de comú Higini Martínez-Illescas i per Jordi Moreno. Escaldes és l’única parròquia on no hi haurà pacte entre Demòcrates i Liberals ja que la candidatura que encapçalen Miquel Aleix i Núria Barquín ha decidit anar sense coalició. El projecte dels liberals a Escaldes compta amb alguns independents a la candidatura i ja disposa de tots es noms necessaris.

Existeix una possibilitat ínfima que s’acabés obrint una porta a fer un pacte, tot i que es pot donar per gairebé descartada, i això comportaria que Liberals no fes llista.

Bona part de la candidatura està formada per gent de l’entorn del partit, tot i que s’ha aconseguit afegir gent d’altres àmbits. Els liberals escaldencs van arribar a tenir alguna conversa amb els socialdemòcrates per a la possibilitat de tractar d’una possible reedició de la coalició d’Acord. Les dues direccions generals, segons fonts d’ambdues formacions, ho van descartar.

stats