Política 20/10/2015

Jordi Torres Arauz i Esther París, ratificats com a candidats d'UP+DA

El comitè parroquial ha ratificat a Torres com a candidat a cònsol major i a París com a cònsol menor en una reunió celebrada aquest dimarts al vespre

Ana
1 min
Jordi Torres Arauz / ANA

Andorra la VellaJordi Torres Arauz i Esther París encapçalaran la llista d'Units per al Progrés + Demòcrates per Andorra (UP+DA) a les eleccions comunals del proper 13 de desembre, després que aquest dimarts al vespre hagin estat ratificats pel comitè parroquial de la formació. L'actual cònsol major, Jordi Mas, que no ha volgut optar a un segon mandat, i el mateix Jordi Torres, actual cònsol menor, havien rebut l'encàrrec d'UP de configurar l'equip que concorrerà als propers comicis, i en la reunió d'aquest dimarts s'han donat a conèixer ja els noms dels dos primers integrants de la llista, tal com ha pogut saber l'ANA.

L'actual cònsol menor, Jordi Torres, doncs, aspirarà al càrrec de cònsol major, mentre que l'actual consellera major, Esther París, optarà a ser cònsol menor. Ara, seran ells dos els que hauran de configurar la resta de la candidatura.

Pel que fa a les negociacions amb Liberals d'Andorra per tancar una possible candidatura conjunta a Encamp, no han fructificat. Els motius, segons les fonts consultades per l'ANA, han estat les diferències programàtiques entre totes dues formacions.

Amb la ratificació de Torres i París, DA ja té tres llistes amb almenys els candidats a cònsol major i menor confirmats. A banda d'Encamp, s'ha confirmat que Àngel Mortés i Gemma Riba encapçalaran la llista d'ACO+DA a Ordino i Trini Marín i Marc Calvet la de DA a Escaldes-Engordany. A Canillo també està confirmat que Josep Mandicó tornarà a optar al càrrec de cònsol major, tot i que en aquest cas encara no se sap qui serà l'aspirant a cònsol menor per DA.

stats