Política 28/10/2015

La Junta Electoral pren possessió

Sònia Baixench, Eva López i Alfons Miralles, són els nous vocals titulars de la Junta Electoral

Ana
1 min
Sònia Baixench, Eva López, i Alfons Miralles, membres de la Junta Electoral./M.B. (ANA)

Andorra la VellaSònia Baixench, Eva López i Alfons Miralles, han jurat el seu càrrec com a membres de la Junta Electoral, organisme que té la funció de vetllar pel bon funcionament del sistema electoral. López ha assegurat que afronten aquest paper amb la intenció de defensar els principis de la democràcia i que les eleccions comunals es desenvolupin amb les millors condicions possibles. A més, ha afegit que donaran resposta a les qüestions que puguin sorgir relatives al procés, i "tots els que hem signat avui ho farem amb la millor de les voluntats i condicions per fer-ho". Els vocals suplents són Meritxell Verdú, Joana Mañas i Joaquim Dolsa.

Sònia Baixench i Meritxell Verdú han estat proposades pel grup parlamentari demòcrata, tot i que en un principi es va proposar com a membre titular a Jean-Michel Rascagneres, que passarà a ser president del Consell d'Administració de la CASS.

D'altra banda, el grup parlamentari liberal ha proposat Eva López de titular i Joana Mañas de suplent. Finalment, el grup parlamentari mixt va proposar Cerni Pol de titular però segons fonts consultades per l'ANA, Pol formarà part de la llista de DA a Canillo, i per tant han designat Alfons Miralles de titular i Joaquim Dolsa de suplent.

stats