Política 21/01/2018

L'assemblea de la Funció Pública s'ajorna una setmana

Els sindicats convoquen el personal de l'Administració a discutir sobre la reforma de la llei el dimecres 31

Ara Andorra
1 min
La ministra de Funció Pública i Reforma de l'Administració, Eva Descarrega, i altres càrrecs de la Funció Pública, en una reunió amb els sindicats celebrada el passat setembre. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEls representants sindicals membres de la comissió consultiva de la reforma de la Funció Pública traslladen l'assemblea del personal de l'Administració del 25 al 31 de gener. Els sindicats convoquen tothom, "tant si esteu afiliats a qualsevol sindicat de l'Administració com si no, a l'Assemblea General Extraordinària on proposarem i sotmetrem a votació diferents accions". L'acte tindrà lloc el dimecres 31, a les set de la tarda a la sala d'actes del comú d'Escaldes-Engordany.

En una nota que els sindicats han fet circular aquest diumenge, s'adverteix als treballadors públics que el Govern entrarà a tràmit parlamentari el Projecte de llei de modificació de la Llei de la Funció Pública, llei, que afecta el personal del Govern i dels comuns. Segons es fa constar a la carta, "el Govern pretén efectuar aquest tràmit sense les pertinents signatures dels representants sindicals a la comissió consultiva, amb la consegüent vulneració de drets tant en l'àmbit sindical com de representació de tots els treballadors de la Funció Pública". També insisteixen que la reforma "retalla encara més drets molt importants dels treballadors".

De moment, el Sindicat d'Ensenyament Públic (SEP), un dels sectors representants a la comissió consultiva, està d'acord en fer vaga general si així s'acorda en l'assemblea del dia 31.

stats