Política 25/09/2017

Liberals demana els comptes d’Espic d'Andorra Telecom

Carles Naudi vol saber el balanç econòmic de l’empresa, el compte de resultats, la memòria econòmica i el pla de negocis

Ara Andorra
1 min
El conseller general del Grup Parlamentari Liberal (GPL), Carles Naudi d’Areny-Plandolit

Andorra la VellaEl conseller general del grup parlamentari liberal, Carles Naudi, vol saber l’evolució econòmica de la societat Espic, empresa participada per Andorra Telecom, situada a la Massana. Naudi sol·licita al Govern, a través d’una demanda d’informació, que se li faci arribar el balanç econòmic de l’empresa, el compte de resultats, la memòria econòmica i el pla de negocis pel qual es va validar el projecte.

D’aquesta manera, el conseller vol rebre informació d’una empresa participada per Andorra Telecom, “de la qual no en sabem res”, apunta. Naudi creu que “és necessari que des del Consell General es pugui rebre informació de societats participades per empreses públiques en el marc de contribuir a una major transparència”. El parlamentari afegeix que “les decisions empresarials que pren Andorra Telecom s’han de seguir de prop per l’afectació que pugui acabar tenint sobre els comptes públics de tot el país”.

stats