Política 28/05/2018

Liberals insisteix que no hi ha cap pacte tancat amb el PS i que l'última paraula és de la militància

Els consellers Pallarés i Costa subratllen que totes les hipòtesis estan obertes i que no hi ha cap escenari concret

E. J. M .
1 min
Els consellers generals Judith Pallarés i Ferran Costa, aquest dilluns a la seu del Consell General. / E. J. M.

Andorra la VellaEls consellers generals liberals Judith Pallarés i Ferran Costa han recordat que no hi ha cap pacte tancat amb el Partit Socialdemòcrata (PS) per a les llistes territorials de les pròximes eleccions generals, i han insistit que "ho ha d'aprovar el partit". "La militància decidirà", han subratllat. De fet, cada comitè parroquial liberal prendrà al seva decisió, però l'última paraula s'haurà de prendre en un Congrés Nacional. Amb tot, els parlamentaris han deixat clar que tot el que es diu sobre el possible pacte són "teories, hipòtesis i política ficció" perquè "no estem en cap escenari concret", han remarcat.

Quant als comentaris que el cap de Govern ha fet sobre els dubtes que genera el pacte entre liberals i socialdemòcrates, ja que tenen posicions totalment contràries en temes com l'avortament, la religió o Europa, els consellers han reiterat que "cadascú defensarà el seu programa", com ja va exposar el futur cap de llista liberal, Jordi Gallardo, fa un parell de setmanes en un acte per a militants i simpatitzants a la sala la Valireta, a Encamp.

Els parlamentaris també han respost les declaracions del president d'SDP, Jaume Bartumeu, que va afirmar que "Liberals no és l'aternativa a DA". Costa ha clamat que "Liberals treballem per ser alternativa al Govern actual, no defallim, seguim il·lusionats i amb molta empenta, però seran els votants els que decidiran", ha conclòs.

stats