Política 12/03/2017

Liberals presenta una moció per traslladar RTVA a Ràdio Andorra

El conseller general de la formació, Ferran Costa, considera que " l'edifici de Ràdio Andorra ha d'acollir les instal·lacions de RTVA"

Ara Andorra
1 min
El conseller liberal, Ferran Costa

Andorra la VellaEl grup parlamentari liberal ha presentat una moció al Govern a traslladar la ràdio i televisió pública a l'antic edifici de Ràdio Andorra, ja que segons ha destacat el conseller general del partit, Ferran Costa, això permetria "tancar la indefinició que envolta l'ús definitiu de l'antic edifici de Ràdio Andorra".

"La indefinició d'aquesta infraestructura" és un dels elements que ha posat en relleu Costa a l'hora de reubicar les instal·lacions de RTVA a la parròquia encampadana. A més, el conseller general també ha destacat que "la proposta té un ampli suport de les autoritats encampadanes i l'emplaçament és ideal per les seves bones comunicacions".

Cal recordar que en la sessió d'aquest dijous, el Consell General ja va debatre sobre aquesta qüestió arran d'una pregunta formulada per la formació política, per tal de conèixer l'ús que finalment s'acabarà donant a l'antic edifici de Ràdio Andorra. La moció presentada es debatrà en la pròxima sessió de Consell General del dijous 16 de març.

stats