Política 18/06/2015

Manuel Valls inaugurarà el nou centre de control d'energia de FEDA

El primer ministre francès arribarà en helicòpter a les 16 hores i la seva breu visita acabarà a les 21.15 hores

ARA Andorra
1 min
El cap de Govern, Toni Martí, i el primer ministre francès, Manuel Valls.

Andorra la VellaLa visita del primer ministre francès, Manuel Valls, prevista per aquest divendres a la tarda, inclourà la inauguració, a les dependències de Forces Elèctriques d'Andorra (FEDA), del nou centre de control de l'energia elèctrica subministrat per Alstom i que remplaça el primer sistema informatitzat posat en funcionament l'any 2006. A més, durant l'acte, el director de FEDA, Albert Moles, i el representant de GDF-Suez, signaran la prolongació del conveni Terr'innove. La breu visita de Valls a Andorra començarà a les 16.20 hores i està previst que acabi a les 21.15 hores.

Manuel Valls visitarà Andorra acompanyat del secretari d'Estat dels Transports, Mar i Pesca, Alain Vidalies, el cap de gabinet adjunt del primer ministre, Rémi Bastille, i el conseller de Descentralització i Ordenament, Phillippe Mahé. Valls mantindrà una trobada amb el cap de Govern, Toni Martí, i posteriorment se celebrarà una reunió entre les delegacions francesa i andorrana. A continuació, el primer ministre visitarà Casa de la Vall, on mantindrà una trobada amb el síndic general i la subsíndica general, signarà el llibre d'or, visitarà la Casa de la Vall i serà presentat als grups parlamentaris.

Seguint amb la intensa agenda, Valls es desplaçarà a FEDA, on inaugurarà el nou centre de control amb la presència d'una delegació d'empresaris francesos del sector de l'energia. Seguidament, oferirà una recepció a la comunitat francesa als jardins de l'Ambaixada, on pronunciarà un parlament davant d'unes 300 persones. Finalment, Manuel Valls participarà en el sopar oficial ofert pel cap de Govern, i està previst que abandoni el país a les 21.15 hores.

stats