Marsol: "Em costa d'entendre el pacte entre PS i L'A"

La cònsol no entén que els dos grups polítics es presentin junts "per després anar separats"

La cònsol major d'Andorra la Vella, Conxita Marsol, ha valorat aquest dijous, durant el 50è aniversari de l'escudella de Sant Antoni de la capital, el pacte entre el PS i L'A per a les pròximes eleccions generals. Marsol ha argumentat que les seves crítiques no estan adreçades al pacte, sinó al concepte d'aquest pacte. "Per a mi aquest pacte no té consistència", ha manifestat, ja que el fet que els dos grups polítics amb idees molt diferents es presentin junts "per després anar separats" és una circumstància que "em costa d'entendre", ha dit.

Tot i això, la cònsol ha posat en relleu que "tothom és lliure de fer els pactes que vulgui però continuaré opinant el mateix que ara". Per tant, no ha fet més declaracions al voltant d'aquest aspecte i ha liquidat el tema dient que "nosaltres farem el mateix programa i el defensarem, es presenti qui es presenti a l'altre costat".

Pel que fa a l'afectació que pot tenir la tercera via cap a DA si presenta llistes territorials, Marsol ha destacat que "està clar que tot afecta", ja que en funció de les llistes presentades a cada parròquia els resultats poden variar. Tanmateix, ha definit DA com "un partit consolidat a escala nacional i a Andorra la Vella", i ha tornat a recórrer al fet que el seu partit ha de vetllar per la seva pròpia gestió "indiferentment als altres grups".

Per la seva banda, Marsol també ha informat als mitjans que es tornarà a presentar com a candidata a les pròximes eleccions comunals que tindran lloc al mes de desembre. "Quan entres en un projecte com aquest vas amb la idea d'estar vuit anys", ha declarat, tot i que ha mostrat precaució perquè primer "hem d'esperar a les eleccions del Consell General i ja veurem després com van les comunals". Tot i això, "ens agradaria continuar la gestió que hem fet a Andorra la Vella", ha finalitzat.