Política 29/04/2019

Martí i Mateu s’acomiaden del representant del copríncep francès, Patrick Strozda

La trobada s'ha centrat en gran part en la situació de l'RN22

Agència Ana
1 min
La visita de comiat. / SFG

Andorra la VellaEl cap de Govern en funcions, Toni Martí, i el síndic general, Vicenç Mateu, s'han desplaçat a París per acomiadar-se del representant del copríncep francès, Patrick Strozda, amb el qual han fet balanç dels darrers quatre anys de legislatura i han comentat l'actual panorama polític després de les eleccions generals celebrades el 7 d'abril.

La trobada, en la qual també ha estat present l'ambaixadora d'Andorra a França, Cristina Rodríguez, s'ha centrat en gran part en la situació de l'RN22. El representant del copríncep ha assegurat que es faria el possible, tant des dels ministeris competents com des de les institucions regionals per tal de poder accelerar el ritme de les intervencions i poder obrir l'accés per carretera al més aviat possible.

Martí, Mateu i Strozda han celebrat les bones relacions establertes entre Andorra i França, que van més enllà del coprincipat i que s'han enfortit en la darrera legislatura, tal com demostren els acords adquirits en els àmbits de la viabilitat hivernal, el medi ambient i la transició energètica, la salut, la lluita contra el contraban.

stats