Publicitat
Publicitat

Martí "agraeix al poble andorrà" la confiança per acabar el projecte iniciat fa 4 anys

El candidat demòcratat anuncia que compta amb Gilbert Saboya per seguir com a ministre i que abandonarà la presidència del partit per "deixar pas al jovent"

El candidat de DA i cap de Govern en funcions, Toni Martí, s'ha mostrat molt satisfet de la victòria electoral aconseguida aquest diumenge. Ha assegurat que l'objectiu era "tenir majoria absoluta per continuar el projecte engegat fa quatre anys", de manera que "agraeixo al poble andorrà que ens l'hagi donat". Tot i això, davant la militància aplegada en un hotel de la capital, Martí no s'ha volgut deixar endur per l'eufòria i ha recordat que "a Andorra encara hi ha 600 parats" i que "cal continuar treballant en les reformes engegades".

Pel que fa al futur Executiu, Martí ha assegurat que "compto amb una part molt important de l'anterior Govern". Entre d'altres, aquesta mateixa nit ja ha anunciat que "compto amb Gilbert Saboya", el candidat derrotat a la llista territorial de Sant Julià de Lòria. Martí ha afegit que "si avui DA ha guanyat no ha estat per la meva figura, sinó per la gran feina feta pel grup parlamentari i pel Govern, ja que una persona sola no fa la feina".

Martí també ha aprofitat el discurs davant la militància per anunciar que aquesta mateixa setmana o la que ve hi haurà una executiva al partit i que "deixaré de ser el president de DA per tal de dedicar-me exclusivament a la tasca de cap de Govern". L'objectiu és deixar pas al "jovent extraordinàriament preparat que tenim" i que "ha de guiar el projecte des dels òrgans del partit".

Etiquetes