Publicitat
Publicitat

Martí confia "recuperar" unes bones xifres de participació

El candidat de DA espera poder continuar "aquest projecte reformista, ja que a Andorra li convé"

El candidat de Demòcrates per Andorra (DA) i cap de Govern en funcions, Toni Martí, ha votat aquest diumenge al matí a Escaldes-Engordany. Després de votar, Martí ha desitjat "que hi hagi una alta participació i que puguem recuperar les participacions de fa uns quants comicis electorals, perquè últimament havia baixat". Així doncs, s'ha mostrat esperançat que "avui hi hagi un rebot positiu".

A preguntes dels periodistes, Martí ha destacat que durant aquests darrers quatre anys "hem hagut de gestionar una crisi molt dura, i hem fet les reformes que pensàvem que eren necessàries". El candidat demòcrata ha afegit que "el meu desig és que es pugui continuar aquest projecte reformista, ja que a Andorra li convé". Tot i això, "la paraula la tenen els electors", ha conclòs.

Martí també ha exposat una anècdota, en recordar que "des que em vaig casar, gairebé sempre vinc a votar amb un dels bessons, que és el que em dóna sort". De fet, només ha anat a votar amb el seu fill gran i amb un dels bessons, "perquè l'altre no ha volgut venir".

Els quatre candidats d'Escaldes voten abans de la una

Pocs instants després de votar, Martí s'ha trobat i ha intercanviat unes paraules amb la candidata de la llista territorial d'SDP, Alba Àlvarez. Entre dos quarts d'onze i dos quarts de dotze, de fet, han exercit el seu dret a vot tots els caps de llista territorials. El segon en fer-ho ha estat el de DA, Miquel Aleix, la tercera, la del PS+Verds+IC+Independents, Susanna Vela i l'últim el de Liberals d'Andorra, Jordi Rúbia.

La primera autoritat en votar a Escaldes-Engordany ha estat el síndic general en funcions i número dos de la llista territorial de DA, Vicenç Mateu. Quan faltaven pocs minuts per la una també ha exercit el seu dret a vot el ministre de Justícia i Interior en funcions, Xavier Espot.

 

Etiquetes