Política 04/08/2016

Martí decideix mantenir Casadevall com a secretari general del Govern

Jordi Casadevall s'inhibirà de tot el relatiu a les causes judicials de l'afer BPA

ARA Andorra
1 min
Toni Martí i Jordi Casadevall en una imatge d'arxiu / ANA

Andorra la VellaEl cap de Govern, Toni Martí, ha confirmat aquest dijous Jordi Casadevall com a secretari general del Govern, després que posés el seu càrrec a disposició per la seva vinculació familiar amb la defensa dels germans Cierco en el cas BPA. Tal com ha informat el Govern en un comunicat, tots dos han acordat que Casadevall, en tant que màxim responsable del gabinet jurídic, s'inhibeixi de tot el relatiu a les causes judicials obertes en l'afer BPA.

El cap de Govern ha decidit no acceptar la renúncia proposada pel secretari general del Govern, Jordi Casadevall, que aquest dimecres va posar el càrrec a disposició per la relació familiar que manté amb els nous advocats de la família Cierco. Segons ha informat el Govern, en una carta adreçada al secretari general, Martí ha reafirmat la seva confiança i ha agraït a Casadevall la lleialtat i honestedat demostrades al llarg dels últims dies.

Tots dos han acordat que Casadevall –en tant que màxim responsable del gabinet jurídic- s’inhibeixi de tot el relatiu a les causes judicials obertes en l’afer BPA. Martí ha volgut deixar clar que aquesta decisió no implica una manca de confiança en el secretari general, sinó que s’adopta per preservar la bona imatge i el bon nom del gabinet jurídic del Govern.

En les sengles cartes enviades, tant Casadevall com Martí han reafirmat la seva convicció a favor del projecte polític que l’Executiu ha defensat i implementat al llarg dels últims cinc anys.

stats